BEST VIEWED IN GOOGLE CHROME

22 March 2014

nursing wear, FEEDMILK ! #iklan1

eh hai. terrr nak buat iklan kejap. iols nak promote ni ok. sila terpengaruh. herherrr ..

untuk iklan pertama yang tersiar dalam blog iols ni .. teragak agak jugak nak post sebab produk ni limited ok. produk ni takde jual merata rata. butik butik tertentu jee ade. so, sila lah rajin baca sampai habis. baca untuk pengetahuan uols tu ok kan. lagipun, sharing is caring. ha gittewww ~
ok ok. produk ini dari company *FEEDMILK. sila klik
FEEDMILK ni baru sahaja keluarkan satu produk yang mampu menyelesaikan masalah pada mommies yang ade baby dan menyusukan badan. *ehem, readers lelaki bawah umur yg tak berkenaan sila beredar ok. untuk produk baru ni.. nama dia nursing wear specialized. cantik ok. ada beberapa pilihan dengan warna warna soft sesuai sangat untuk mommies yang ada baby. harga pun memang berpatutan. eh helo, korang pernah tengok tak baju menyusu ? 93.9% designnya memang nampak sangat macam baju ibu ibu ade baby yang menyusukan badan kan. memang designnya buruk ok. ops sorry ! tapi .. kelebihan produk baru feedmilk ! design memang wow gile ! dan kualiti haruslah paling dijamin. nursing wear specialized no.1 di Malaysiaaa tau.




Nak tahu lebih lanjut ?
Nahh, sila lah ke page facebook feedmilk, nursing wear.
atau instagram : @feedmilk
atau instagram butik : @by_anyssyuhada
atau whatsapp butik : 013-4867221

SELAMAT BERSHOPPING !

LIFE HAS NO REHEARSALS. ONLY PERFORMANCES.

20 March 2014

i am stpm leavers !

herherrr.. kemain tajuk. stpm leavers ha gittewww ~ betapa excited nye iols result stpm dah pun selamat keluar. walaupun takde lah cemerlang mane. eh bersyukur ok. dan tahniahhh kepada anda anda dengan result memasing. alhamdulillah .. tamat. betul betul tamat zaman sekolah ni akhirnyaaa .. siapa sangka, orang biasa biasa pergi sekolah 12 tahun aje yedak ? mula tadika 6 tahun, sampai lah form5 17 tahun. ni ktorang ktorang yg stpm sistem modular ni ? nahhh. nama jee konon konon setahun setengah. ceh. padahal tambah dua tahun tau pakai uniform sekolah tu. sila respect budak stpm k.  

harapnye lepas ni, usaha n pengorbanan ni terbalas lah. alangkah baiknye kalau dapat masuk universiti terus degree tak payah diploma. phew phewww ~ nak nak pulak, hajat iols nak masuk upnm tu tercapai. ya Allah .. bestnye. ye ! iols nak masuk upnm ok. dah mohon daripade kemasukan spm lagi dah dulu. tapi .. hehehhh. tersangkut pulak result math. ops. maka nya .. harapan dulu tu, bawak lah sampai sekarang. moga moga kan. kot rezeki, siapa tau. tapi takde lah iols berharap gile gile sampai nak terjun bangunan ke, minum clorox ke kalau tak dapat. haih .. nauzubillahiminzalik. sekarang ni memang perlu sangat pakai konsep tawakal, redho dan bersyukur. alaa.. tak dapat tu takpe. mesti punye lah tuhan tu nak bagi rezeki tempat lain. kan semua ketentuan n takdir ade hikmahnye. yedak ?

ok, whats next ? hm. baki baki hari yang tinggal sebelum dapat sambung study degree ni memang banyak gile planning nye. memandangkan iols seorang yang hyperactive gile .. so, antara perkara yang cadangnye nak buat adelah .. nak belajar bahasa isyarat lah. nak belajar menjahit lah. nak usaha turun berat badan lah. nak travel lah. nak bagi full komitmen kt taekwondo nak kumpul sijil tournament lah. nak buat black belt lah. nak ride basikal merata rata lah. nak buat bisnes lah. nak g kursus kawen lah. nak habiskan baca memacam jenis buku berkotak kotak yang tertangguh dulu lah. nak main tiup tiup belon buih sabun sampai puas lah. nak jaga maklang sebab lepas bersalin lah. nak kehulu kehilir jadi personal asisstant ayahanda lah. nak tolong mama kt warung lah. nak hadap nset 24jam tanpa henti sampai pengsan lah. memacam lagi lah. tapi .. ntah cemane nak manage masa pun tak reti.

tapi paling penting, nak angkut segalaaa barang barang ni balik rumah. ye, memandangkan dah hampir 4 tahun duduk kt rumah kedai ni .. i have to come back home. please .. my home sweet home. miss you much ! nanti balik rumah.. nak kemas cantik cantik. nak masak hari hari. oh ye, nak masak hari hari. hihi ..

skills memasak kena bagi power sebelum busy gile akan datang. yes for sure.. i've not enough time to improve skills masak memasak ni. ini preparation palinggg penting ok. jangan lupaaa. hahaha.. eh helo, iols pandai jee masak. cuma, tak berapa banyak kali buat. almaklumlah .. mama masak sedap. takleh laa nak menyibuk kt dapur beliau. tapi .. ilmu masakan penuh didada ok. hari hari mama ajar teori memasak.. tak sia sia ok. tersemat dijiwaaa.. ha gittewww.. iloveyoumama ! ni terselit isu masak ni bukan ape, baru baru ni adelah someone tu gelak gelakkan iols kata iols ni tak reti masak. amboi sesedap rasa nak boom iols tau. tengok tangan lah. bab makanan ni .. nah, tanya iols. tererr ok. so please, jangan pandang sebelah mata. herherrr.. nama aje budak sukan ok. everything was under control. eh ! ini yaya lahhh. hahaha

ok, takpe. maka, kesimpulannya untuk dunia baru ni .. 
just keep my eyes open and my feet moving foward. i'll find what i need. in shaa allah .. wish me luck and have a blast ! 


**ok, entry kali ni memang ayat !@#$%^&* gile. maaf kalau terasa nak muntah. ahaks :p
LIFE HAS NO REHEARSALS. ONLY PERFORMANCES.

18 March 2014

semoga*

semoga tabah hati jiwa raga untuk hadap result esok.
semoga bertuah. semoga jadi bagus.
semoga selamat masuk universiti nanti.
semoga terbalas segala usaha, penat dan lelah. 
semoga berbangga, ibubapa dan guru guru. 

semoga adil, MPM. 
semoga semuanya berjalan lancar.

"dear good luck
we're not playing hide n seek. 
i search for you for many years.
its time to come out, now."

tengku habaiyah tengku hasani (stpm 2012/2013)

LIFE HAS NO REHEARSALS. ONLY PERFORMANCES.

17 March 2014

quiz #3

One Word
YOU CAN ONLY TYPE ONE WORD!!! NO EXPLANATIONS.
Yourself: hyper
Your Lover: cute
Your Hair: black
Your Mother: fierce
Your Father: best
Your Favorite Item: books
Your Dream Last Night: champion
Your Favorite Drink: sarsaparilla
Your Dream Home: castle
The Room You Are In: green
Your Pets: cats
What You Are Now:admirer
Who You Want to be in Ten Years:boss
What You Want to be in Ten Years: wife
What You're Not: singer
Your Best Friend: azie
One of Your Wishlist Items: DSLR
Your Gender: female
The Last Thing You Did:smiling
What You Are Wearing:tshirt
Your Favorite Weather:rainy
Your Favorite Book: BSA
The Last Thing You Ate: mango
Your Life:happy
Your Mood: excited
Favorite article of clothing: CLEO
Favorite color: grey
School: finished
Song:HUJAN
Take this survey | Find more surveys

LIFE HAS NO REHEARSALS. ONLY PERFORMANCES.