BEST VIEWED IN GOOGLE CHROME

25 February 2014

stpm moment #4

keep calm and cry. everything will be okay.
and now i am okay. dah dah laa fairytale dreaming nye.
yg dah jadi tu, relakan aje lah.
siapa suruh cari penyakit. yedak ? gelak sikit*
ok yang ni pasal lain. yg mana paham, terima kasih.

ok sebenarnya banyak gila point nak type entry ni.
memandangkan dua tiga minggu yg lepas, laptop ni kne repair.
maka nye, dah lupa nak cerita ape. tapi point paling penting,
pasal result sem 3. yeeeeeeha ~

pasal ni memang nak mencarut banyak.
MPM dajalkan batch ktorang ye. sampai hati kan.
yg power yg star yg pakar semua MPM buat mcam sampah kan.
kfineee ! buruk burukkan lah result ktorang ni.
dah la nampak sangat ktorang ni bodoh.
result nye mcam ktorang ni tak study.
cis ! bahan uji kaji kununnn. ok terima kasih.
sile bagi ktorang masuk U. tak kire aa !
mak bapak ktorang memang banyak duit nak bayar paper suruh repeat.
ye repeat banyak banyak kali ye. yeay. ok best nak kne study lagi. bye
LIFE HAS NO REHEARSALS. ONLY PERFORMANCES.

08 February 2014

wordless #3

orang kata, kalau orang rindu .. bulu mata belah kanan gugur.
hm. kesian la mata padil belah kanan takde eyelashes dah.

orang kata, kalau kita selalu sebut nama seseorang tu .. dia akan tersedak.
hm. kesian la kat padil asyik batuk batuk jee kalo cemtu.

*hihi. ok, koy tak rindu aok. koy saje jee. aok jaga diri memolek k.
LIFE HAS NO REHEARSALS. ONLY PERFORMANCES.

05 February 2014

I feel crushed, by my crush.

situasinya sekarang macam ni. konon ada perasaan suka kat someone. tapi tak declare pun dan ntah ntah orang yang anda suka tu tak tahu pun yang anda suka dia. ok seriously, ini memang membuang masaaaa dan antara perkara yang merosakkan hati jantung limpa paru paru dan perasaan diri sendiri nak nak pulak kalau orang yang anda suka tu dah ada special person pun. kahkahkah. siapa dalam situasi ni, sila gelakkan diri sendiri ok. takziah untuk anda. benda macam ni memang sakit.
aku tahu, ini semua tak adil. *nada lagu sandiwara cinta* ehh ~
 ok ok. stop. jadinya, topik ini tidaklah berkaitan dengan sesiapa. tidak berkaitan dengan sesiapa. diulangi, tidak berkaitan dengan sesiapa. ok para readers, sila jangan pandang saya. *palmface* ahahahaaa .. bukan saya k. lempang kang !

berbalik kepada topik. so, siapa suruh gatal gatal g simpan perasaan tu. tolong k, malu laa sikit. anda anda bukannya tak lawa. sila berhenti berharap pada konon kononnya crush tu ok ? bak kata omputeh, Letting go doesn't mean you stop caring. It means you stop trying to force others to. ha gittewww ~ kalau crush anda tu dah ada someone special, jadinya.. anda takde la memaksa atau mendesak dia. dan anda juga tidak perlu berasa kecil hati jika anda berhenti meng-crush-kan dirinya.

contoh situasi. anda keluar dengan kononnye crush anda. masa anda bersama tu, dia rilek jee main msg. HAHAHA.. tidak ke padan muka anda ? kan berasa kecil hati kan ? sila padan kan muka anda sekali lagi. kahkahkah. 

kesimpulan yang sebenarnya mengapa entry ni wujud dalam blog ni adalah kerana sebenarnya, nak bagitau kat anda anda yang kalau kita ber-crushing ni, it is a very sad feeling, falling inlove with someone who will never love you. sekian, terima kasih.


LIFE HAS NO REHEARSALS. ONLY PERFORMANCES.

03 February 2014

quiz #2

Survey About Yourself
About You
Eye Color:black
Hair Color:black
Height:169cm
Favorite Color:red
Screen Name:yaya
Favorite Band:paramore
Favorite Movie:twilight
Favorite Show:maharaja lawak mega
Your Car:produa kancil
Your Hometown:chenor pahang
Your Present Town:temerloh
Your Crushes First Name:affiq
Your Grade:er ?
Your Style:depends*
Have You Ever
Sat on your rooftop?:yes
Kissed someone in the rain?:nope
Danced in a public place?:yes
Smiled for no reason?:yes
Laughed so hard you cried?:yes
Peed your pants after age 8?:yes
Written a song?:nope
Sang to someone for no reason?:yes
Performed on a stage?:yes
Talked to someone you don't know?:yes
Gone out of your way to befriend someone?:yes
Made out in a theatre?:nope
Gone roller skating since 8th grade?:nope
Been in love?:yes
Who was the last person to
Say HI to you?:kiran *fb
Tell you, I love you?:padil *dia gurau :/
Kiss you?:kakgee
Hug you?:shasha
Tell you BYE?:padil
Write you a note?:laila *pasal cake
Take your photo?:cik yuzie *kt taman tasik
Call your cell phone?:cering *pasal UPU
Buy you something?:mama *cake
Go with you to the movies?:sheira *the journey
Sing to you?:padil *walinong sari
Write a poem about you?:no one
Text message you?:celcom
Touch you?:adik am
What's the last
Time you laughed?:half an hour ago
Time you cried?:6 hours ago
Movie you watched?:two days ago
Joke you told?:yesterday
Song you've sang?:now
Time you've looked at the clock?:now
Drink you've had?:skyjuice
Number you've dialed?:padil
Book you've read?:patah -kiki grindawangsa
Food you've eaten?:nasi lemak
Flavor of gum chewed?:wrigleys double mint
Shoes you've worn?:slipper
Store you've been in?:starmall
Thing you've said?:ok
Can You
Write with both hands?:nope
Whistle?:nope
Blow a bubble?:yes
Roll your tounge in a circle?:yes
Cross your eyes?:yes
Touch your tounge to your nose?:nope
Dance?:yes
Gleek?:nope
Stay up a whole night without sleep?:yes
Speak a different language?:yes
Impersonate someone?:nope
Prank call people?:nope
Make a card pyramid?:nope
Cook anything?:yes
Finish The Line
If i were a ...:menteri pendidikan
I wish ...:i can provide some courses for students lepasan stpm sementara tunggu result.
So many people don't know that ...:menganggur ni bosan gila.
I am ...:very patience
My heart is ...:waiting for someone.
Take this survey | Find more surveys

LIFE HAS NO REHEARSALS. ONLY PERFORMANCES.