BEST VIEWED IN GOOGLE CHROME

06 May 2013

it doesn't work.

hmm.. hye people. where can we starts ? em em, okay. mula dari cerita planning aku pasal entri yg lepas. kahkah .. tak makan saman betul laa. ape pun tak jadi. serius wey, aku cuba da sedaya upaya nak berhenti berlaman sosial. no i cant. yea yea, i know.. its about mind set. but.. korang please bayangkan keadaan aku. aku memang membesar dengan IT dan memandangkan bapak aku pun pakar dalam bidang computing, dan lagi negara kita memang sedang pesat membangun dengan teknologi, so .. aku terjebak lah sama. tak, aku tak salahkan bapak aku. situasi aku sekarang ni paling awesome. korang tau tak ! hahaa.. please, aku tak berlagak okayy ! just saying :p

so.. macam mana ? okay. next planning. aku rasa macam ni.. aku akan teruskan dengan hobi aku ber online lantak lah 24hour/7 ke ape lantak lantak.. tapi, i'll make sure that aku dapat kawal otak aku masa study. okay, jadah ape nye dah 24hour/7 online tapi nak concentrate study kan ? hmm.. maksud aku cmni, kawal diri sendiri lah. aku yakin, kalau dapat hadkan masa untuk tumpukan perhatian.. boleh punya laa. alaa, bukan lama dah pun nak exam.. berapa hari je lagi. BERAPA HARI JE LAGI ?! crap -.-"

alright, i know myself. i can do it. lepasni aku dah taknak cakap pasal ni. buang masa kan ? sekarang aku cuma nak cerita ape yg aku rasa. fine, just doakan aku and shut up please. thank you. *haha .. apebende laa motif aku tulis ni -.-" 

okay dah, tukar topik .. about yesterday ! 5 mei 2013, sebagai rakyat malaysia yang masih belum cukup 21 tahun untuk mengundi, aku amek tau jugak pasal demokrasi negara. alaaa.. semua orang cakap pasal ni kot. okay, pilihanraya ke 13 Malaysia. semua huru hara. yes, huru hara .. kelam kabut. best jugak tengok keadaan macam ni sebenarnya. ye, memang gila. hampir berperang jugak lah Malaysia ni. aku tak nak komen banyak. cuma, alhamdulillah.. kerajaan masih dipilih oleh majoriti rakyat untuk mentadbir. semalam masa nak dapat keputusan memang macam macam point pihak pembangkang wujudkan. aku terfikir gak, if one day aku terjebak dengan politik malaysia secara serius, macam mana laa otak aku nak berfungsi nanti. Malaysian memang bijak condemn orang. serius wo ! takut aku. semua orang yg bersuara memang genius mengutarakan idea n pendapat. tahniah Malaysian people. okay dah, paling takboleh bla, display picture facebook budak budak pembangkang semua kaler hitam. dorang tak puas hati pasal blackout time kira undi. style gak group ni. haha .. tahpape jee -.-" 

lain tajuk ah, penat aku buat ulasan sendiri pasal pilihanraya Malaysia ni.
apepun, aku support kerajaan. sekian -

ha ! cerita pasal ayndak napi aku tunang. majlis paling simple yg pernah aku rasa. yelaa.. ayndak aku tunang, tapi dia tak balik kampung pun. dia tak dapat cuti. still kerja masa majlis. gila ah. aku tanya mama, mama cakap, kalau tunang.. orang lelaki takde pun takpe. oh. okay, aku baru tau. haha.. eh, makcik farah aku ada baby lagi. murah rezeki aycik seyni aku.. hoho, walaupun makcik farah aku kecik momey jee pakai dress kaler kuning tu, see ! perut ada baby.



sudah la.. kena berhenti type. aku nak makan ni.
ai maklum lah, orang berdiet ni makan ikut jadual.
hahahh ! bye, see you soon :D

LIFE HAS NO REHEARSALS. ONLY PERFORMANCES.