BEST VIEWED IN GOOGLE CHROME

13 June 2015

half a year.

assaalamualaikum.
salam satu malaysia.
salam perak aman jaya.
hehhh.

almost half a year tak sentuh blog ni.. this time, iols nak mengucapkan selamat berpaper final kt student yg dah sampai final mcam iols dan selamat menyambut bulan ramadhan yg bakal tiba kepada semua.

sorry ler lama tak update sebab iols baru nak menyesuaikan diri ngan kampus life ni. hahaha. ekceli, not too bad la sbb alhamdulillah, dah sampai ke final sem pun ha. tinggal lagi nak sesuaikan diri aje. tapi dah sesuai pun sebenarnya. hahaha. dont worry, iols takde kena culture shock ke ape. cuma iols sedih sikit laa.. tak pandai nak cari peluang join aktiviti. quite boring jugak laa memula ni. next sem, insya-allah, iols pulun perabih selagi boleh. hik ! berangan jer. iols pergi kelas pun terkengkang gak lagi. hahaha. freshmen year lah katakan. kahkahkah. ok dah. tu jee nak cakap. berlagak betul iols sekarang kan. hihi. okbai :-*
LIFE HAS NO REHEARSALS. ONLY PERFORMANCES.

No comments:

Post a Comment

mulut kepada hati