BEST VIEWED IN GOOGLE CHROME

15 June 2014

wordless #4

i wish my feelings had a delete button.

nah. sentap mak nokkk. hee
kalau lah perasaan ni ade suis padam. banyak kali lah aku gune.
ahaa. macam blog ni pun, nasib baik ade butang delete.

mende yg dah tulis dulu dulu tu, baca balik, 
eh mcam menyampah je pulak baca. ok delete. senang kan ? 

cemane pulak nak adjust perasaan kte ni ? 
amboi kemain lagho dah aku ni skang. ya allah. ampun ye



LIFE HAS NO REHEARSALS. ONLY PERFORMANCES.

2 comments:

  1. Salam...
    Hahaha..kannn.. Kalau ada delete button dalam mmg nak delete semua memori yang tak nak ingat. Tapi tak boleh..apakan daya, maybe memori tu untuk jadikan kita lebih kuat/matang.. Heeee ^_^
    Salam perkenalan..

    ReplyDelete

mulut kepada hati