BEST VIEWED IN GOOGLE CHROME

08 June 2014

tapi untuk wuny.

"betul. menangis tersyahdu. hmm. rindu wuny. sumpah rindu. malas nak cerita panjang ah. senak hati. okbye"

nak cerita panjang. tapi .. tapi ? ehe. tapinye kt blog lah baru boleh tulis panjang panjang wuny. haihhh. rindu kau sesangat ok. aku setakat stalk dari jauh jee segala account social kau pun. tapi nak tegur kadang tu takde point. kang kata busybody pulak asyik mencelah aje yedak ? tu yg saje drop love kt wall tu. takut kau lupe aku jee kalau lame lame tak kacau. agaknye lah kan, nanti kau lupa aku tak ek ? 


Biarkan kerinduan di lautan memori
Mengimbau kenangan indah yang mengetuk emosi
Masih segar di ingatan saat mesra berputik
Hatimu bawa sinaran cahaya inspirasi

ok wuny. ok sekarang ni macam ni. biar jelas. kau sebenarnya sakit kan. aku tau kau sakit dah lama da dulu lagi. tapi aku taktau kau ade penyakit ape. aku risau weh. aku taknak hilang lagi sorang sahabat yg aku sayang. hoi ! aku sayang kau tau tak. atleast, bagi lah peluang untuk aku satu hari nanti nak balas segala gala gala jasa kau pde aku. belanjer rumah sebuah ke, kereta sebijik ke. kan ? ala.. paling tidak pun, kita pergi vacation oversea ke macam paris, new york, london, apebende jelah pun. best nyeee ! tapi weh, ape bende sekalipun kt dunia ni.. aku tak dapat nilaikan dengan harga persahabatan kita ni. ok !


kau tau wuny, aku anggap kau ni macam kakak aku dah. eh kadang tu macam pari pari pun ade jugak sebab kau memang tak pernah takde masa untuk aku dulu. paling banyak support aku. kau dulu orang paling penting lah dalam hidup aku senang citerdulu masa kita kecik fom 2 fom 3, zaman aku kurus keding n pendek jugak la. sebab kau over tinggi ok. hahaha. kau lah paling banyak jaga aku. belanje aku. tapi, kau jugak lah yg paling banyak menyakat aku. aku rase lah. hahahaha.. ye tak ? ye tak ? ok takpe. tu takde hal. sekarang ni kita dah jauh. 

Duhai sahabat dengarkanlah
Bicara hatiku ini
Meskipun jarak memisahkan
Namun tiada rentap kasih
hm. wuny.. masa aku niat nak tulis ni tadi, aku banyak gile idea. sekarang dah hilang. aku mintak maaf ok. tak kelakor pun ni. aku tetibe jadi sedih bila teringat friendship kita dulu dan nak dibezakan dengan sekarang. ya allah .. aku rindu betul. geng katak kita. aku rindu tiqah. aku rindu leha. aku rindu mira. aku rindu pikah. aku rindu wardah. aku rindu semua semuaaa manusia kt dD dulu. hm
Biarlah waktu menetukannilai ukhwah yang terjalinTeruskanlah perjuangan hinggaKe titisan darah terakhir
jangan kau pulak yg tersyahdu ni kang dah la. aku cakap jee ape yg aku rasa. nanti kau jangan menggedik hantar lagu syahdu syahdu lagi kt wall aku ok. hantar lagu rock takpe. hahaha. ok ? 
iloveyou wuny ! please take care. tolong
LIFE HAS NO REHEARSALS. ONLY PERFORMANCES.

No comments:

Post a Comment

mulut kepada hati