BEST VIEWED IN GOOGLE CHROME

22 March 2014

nursing wear, FEEDMILK ! #iklan1

eh hai. terrr nak buat iklan kejap. iols nak promote ni ok. sila terpengaruh. herherrr ..

untuk iklan pertama yang tersiar dalam blog iols ni .. teragak agak jugak nak post sebab produk ni limited ok. produk ni takde jual merata rata. butik butik tertentu jee ade. so, sila lah rajin baca sampai habis. baca untuk pengetahuan uols tu ok kan. lagipun, sharing is caring. ha gittewww ~
ok ok. produk ini dari company *FEEDMILK. sila klik
FEEDMILK ni baru sahaja keluarkan satu produk yang mampu menyelesaikan masalah pada mommies yang ade baby dan menyusukan badan. *ehem, readers lelaki bawah umur yg tak berkenaan sila beredar ok. untuk produk baru ni.. nama dia nursing wear specialized. cantik ok. ada beberapa pilihan dengan warna warna soft sesuai sangat untuk mommies yang ada baby. harga pun memang berpatutan. eh helo, korang pernah tengok tak baju menyusu ? 93.9% designnya memang nampak sangat macam baju ibu ibu ade baby yang menyusukan badan kan. memang designnya buruk ok. ops sorry ! tapi .. kelebihan produk baru feedmilk ! design memang wow gile ! dan kualiti haruslah paling dijamin. nursing wear specialized no.1 di Malaysiaaa tau.




Nak tahu lebih lanjut ?
Nahh, sila lah ke page facebook feedmilk, nursing wear.
atau instagram : @feedmilk
atau instagram butik : @by_anyssyuhada
atau whatsapp butik : 013-4867221

SELAMAT BERSHOPPING !

LIFE HAS NO REHEARSALS. ONLY PERFORMANCES.

No comments:

Post a Comment

mulut kepada hati