BEST VIEWED IN GOOGLE CHROME

25 February 2014

stpm moment #4

keep calm and cry. everything will be okay.
and now i am okay. dah dah laa fairytale dreaming nye.
yg dah jadi tu, relakan aje lah.
siapa suruh cari penyakit. yedak ? gelak sikit*
ok yang ni pasal lain. yg mana paham, terima kasih.

ok sebenarnya banyak gila point nak type entry ni.
memandangkan dua tiga minggu yg lepas, laptop ni kne repair.
maka nye, dah lupa nak cerita ape. tapi point paling penting,
pasal result sem 3. yeeeeeeha ~

pasal ni memang nak mencarut banyak.
MPM dajalkan batch ktorang ye. sampai hati kan.
yg power yg star yg pakar semua MPM buat mcam sampah kan.
kfineee ! buruk burukkan lah result ktorang ni.
dah la nampak sangat ktorang ni bodoh.
result nye mcam ktorang ni tak study.
cis ! bahan uji kaji kununnn. ok terima kasih.
sile bagi ktorang masuk U. tak kire aa !
mak bapak ktorang memang banyak duit nak bayar paper suruh repeat.
ye repeat banyak banyak kali ye. yeay. ok best nak kne study lagi. bye
LIFE HAS NO REHEARSALS. ONLY PERFORMANCES.

No comments:

Post a Comment

mulut kepada hati