BEST VIEWED IN GOOGLE CHROME

05 February 2014

I feel crushed, by my crush.

situasinya sekarang macam ni. konon ada perasaan suka kat someone. tapi tak declare pun dan ntah ntah orang yang anda suka tu tak tahu pun yang anda suka dia. ok seriously, ini memang membuang masaaaa dan antara perkara yang merosakkan hati jantung limpa paru paru dan perasaan diri sendiri nak nak pulak kalau orang yang anda suka tu dah ada special person pun. kahkahkah. siapa dalam situasi ni, sila gelakkan diri sendiri ok. takziah untuk anda. benda macam ni memang sakit.
aku tahu, ini semua tak adil. *nada lagu sandiwara cinta* ehh ~
 ok ok. stop. jadinya, topik ini tidaklah berkaitan dengan sesiapa. tidak berkaitan dengan sesiapa. diulangi, tidak berkaitan dengan sesiapa. ok para readers, sila jangan pandang saya. *palmface* ahahahaaa .. bukan saya k. lempang kang !

berbalik kepada topik. so, siapa suruh gatal gatal g simpan perasaan tu. tolong k, malu laa sikit. anda anda bukannya tak lawa. sila berhenti berharap pada konon kononnya crush tu ok ? bak kata omputeh, Letting go doesn't mean you stop caring. It means you stop trying to force others to. ha gittewww ~ kalau crush anda tu dah ada someone special, jadinya.. anda takde la memaksa atau mendesak dia. dan anda juga tidak perlu berasa kecil hati jika anda berhenti meng-crush-kan dirinya.

contoh situasi. anda keluar dengan kononnye crush anda. masa anda bersama tu, dia rilek jee main msg. HAHAHA.. tidak ke padan muka anda ? kan berasa kecil hati kan ? sila padan kan muka anda sekali lagi. kahkahkah. 

kesimpulan yang sebenarnya mengapa entry ni wujud dalam blog ni adalah kerana sebenarnya, nak bagitau kat anda anda yang kalau kita ber-crushing ni, it is a very sad feeling, falling inlove with someone who will never love you. sekian, terima kasih.


LIFE HAS NO REHEARSALS. ONLY PERFORMANCES.

2 comments:

  1. bagitau kan senang. biar mati mencuba, jangan mati kecewa :)

    ReplyDelete
  2. rasanya tak cukup tabah kalau kena reject. hahaha.

    ReplyDelete

mulut kepada hati