BEST VIEWED IN GOOGLE CHROME

26 January 2014

wordless #2

mak mak orang tanya anak cik nisah ni dah berpunya ke belum, nak jawab ape ?

orang tanya soalan tu, memang takde jawapan nak excuse. lagi lagi status aku skang memang tak dapat nak dikenalpasti sebab dok nunggu crush gittewww. hikhik. dah tu, cemane eh nak jawab ? HAHA. lagi lagi kalau orang tanya straight to the point kt parent aku. perghhh. cemane nak jawab, cemane nak jawab ??


*tiba tiba risau result sem 3 keluar lagi 16 hari ? HAAA ?! enam belas hari lagi wey -.-"


LIFE HAS NO REHEARSALS. ONLY PERFORMANCES.

4 comments:

  1. jawab ja ada mak..nama dia lelaki..kehkehkeh

    spectacleboyz.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Jawab dekat mak. mak saya tunggu dipinang nih. hehehe

    ReplyDelete

mulut kepada hati