BEST VIEWED IN GOOGLE CHROME

29 January 2014

is this called desperate ?

HAHAHAHAHAHA .. ok ok. ni gelak tipu tipu. nah ni, hamek kau !
Rafizi Nasihati Belia Kahwin Sebelum April 2015. click ni baca.
first sekali nampak tajuk ni, tetibe jadi goosebumps. what the hell is going on man ?
come on laaa .. mohon gst tu tunda lambat sikit. haha. sikit masa jee lagi. please please ?

" ok, jom reramai kawen awal sebab nak kejar bajet gst. pfttt -.-"
cemtu ke ? cemtu ke ?? grrr ~ ok my opinion lah kan, cemni.. tak perlu lah nak kalut kot. nak kawen tu, sendiri tanggung la. buat jelaa mana yg mampu. even gst ke cukai ke apebende pun .. memang dah kalau jodoh sekian sekian tuhan dah tentukan, pergi lantak la dengan benda ni semua. cool ok cool everybodiehhh ~ takyah ngade ngade sangat ok. aku pun memula jee mcam woi woi, apebenda semua ni Y.Y

rasa menggelabah sebab takde ehem ehem lagi sekarang ni. cemane kan nak kawen.
hahaha. ok, kepada anak anak dato' yang masih single, handsome kacak bergaya dan umur tak lebih 27 tahun advance sikit bijak pandai, sila lah datang ajak saya kawen dengan segera sebelum april 2015. kahkahkah. ok ni memain. sila jangan.

tapi kan, lately .. aku ada jumpa satu blog ni. best penulis dia tu. dia tulis pasal life dia dengan anak dia, dengan baby dia yg dalam perut tu, husband dia, family in law dia, parent dia. lagi pasal dia g vacation, ya allah .. sumpah jeles sangat. padahal umur ktorang sama jee. dah rezeki dia kan. hm. dah ada dua baby da. thats mean, dia mesti cekap dah uruskan rumahtangga dia. aku ? hahaha. time makan pun mama lagi yg uruskan. wuwuwuwuuu ~


ya allah, engkau aturkanlah hidupku dengan jalan yang terbaik bagiku. amiinn ..

LIFE HAS NO REHEARSALS. ONLY PERFORMANCES.

4 comments:

  1. who I am in your heart???hahahahaha....xde ehem2 la sngat..hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hamboi. kemain mengaku aje. dah laa anonymous -.-

      Delete
  2. mls nk dedahkn indtiti sya....nk jd pminat stia bloq awk..lau bg tau dh tntu awk knal..huhuhuhu...kat kperasi ke kat umah dh ni???

    ReplyDelete
    Replies
    1. loh. hahaha. spe awk ni ? seram aa cemni. okbye

      Delete

mulut kepada hati