BEST VIEWED IN GOOGLE CHROME

13 October 2013

muncul.

heelo ! hi. ehem .. hukhuk. berhabuk suda.
wah kira kira 5 bulan dah tak hupdate blog ni.
nampak tak betapa sibuknya si penulis ini ?
kikiki .. takde aih. sje je menghilangkan diri.
maklumlah, sibuk dengan hal hal yg mencuri masa.
eksyen kan ayat. well.. tak nak je share ngan korang. 
kang kata no life pulaks. ihiks. 
eh, korang dengar playlist baru letak tu ?
okay, bagus. style kan ? i heart that band okay. 

acctually, banyak sangat benda valuable yg dah pun berlaku.
em, people come and people go lah katakan.
thanks Allah, brings alot of memories in my life.
and another day of waking up happily :')

first of all, just wanna let you all know.. mr epit.
well, jodoh tak lama. but im very in love with him. till now*
arite, just forget it. let bygones be bygones kan.
im not good enough for him acctually. dia tu superstar korang tau.
ha, jangan memain. hihi .. takpe la. semoga dia dapat ape yg dia nak.
aamiin.

adoi, ni knape paragraph pengenalan dah sedih sedih ni.
haish. okay okay, cerita yg best. em .. oh ye !
recently, team taekwondo i baru balik game dari penang.
whoa ! tak best. hahaha.. sikit sangat players nye.
tapi.. bab berjalan, not bad la. Penang kot ?!
come on la. mamak mamak handsome tu kaya tau. kahkah
no laa .. sebenarnya, its awesome bila dapat
get together dengan ahli kelab sir yg kat Rantau.
sir kan ada bukak kelab lagi satu kat Rantau tu.
jarang jumpa bebudak ni. hmm .. miss them much !

okay takpe, nanti in shaa allah kalau panjang umur jumpa lagi.
ni nak throwback sepanjang hampir 5bulan tak update.
ape yg best ape yg tak best. well well well ..
lepas entry PRU 13 tu, memang serius tak ingat nak story pape.
kekangan masa. wuuu ~ hal hal yg tak excited sangat pun nak share. 
lagi lagi moment yg memang 24/7 dengan sekolah. hahahaa..

arite, enough for today. esok kalau rajin sambung menaip ye.
got to go peps. see ya ;)
LIFE HAS NO REHEARSALS. ONLY PERFORMANCES.

No comments:

Post a Comment

mulut kepada hati