BEST VIEWED IN GOOGLE CHROME

17 April 2013

rajin laa pulak.

hoi hoi. eh hai. hihi ..

korang, hari ni aku rajin menyambung entry haritu yang tiba tiba takde mood kan. haaa.. harini tibeee rasa rajin jee nak post tapi pada hakikatnya, aku bosan nak siapkan slideshow pengajian am tu. kahkahh.. sebab tu aku lari ke sini. hewheww.. ngengg jee kan -.-" alahhh.. biasa la, bosan tu bukan boleh tepis macam riket badminton tepis bulu tangkis kan. emm .. penyakit betul lah aku ni. adoii ..

so, harini nak cerita pasal ape ek. emm .. hah ! pasal aku ni yang nak exam dah tapi tak reti nak sedar diri. weh .. tolong laa, aku bukan tak sedar diri. aku tau nak exam semester 2 dah bulan depan. tapi.. apekan daya, aku tak berdaya. hahaa ! ish .. sekarang ni ntah ape ape jee lagi keadaan nye. dengan presentation kajian baru nak mula nya.. em, selagi bnde tu tak settle.. selagi tu lah aku rasa everything is okay. hahaa.. kepala hotak lah kan. alaa.. lantak laa.. aku tau masa aku.

hmmm.. trial haritu aku dah cuba tak online dua tiga hari konon nak fokus pada study. ye betul.. sumpah aku buat. aku tak online pun. aku study.. serius. tapi ape yg aku usaha tu .. tak berbaloi. result aku sama jee online ke tak online. ape lagi aku nak buat. hai lah badan :'/ sedih nya. dah usaha da.. kenapa lah susah sangat rezeki aku nak cemerlang ni ?

sekarang aku selalu tidur lewat. kadang kadang tak perasan jee buat ape. tup tap tup tap , ehh.. dah pukul duabelas lah, satu pagi dua pagi. kenapaaaaaa lalai sangat aku pun tak tau lah. masalah tambahan, dah laa selalu terlajak masa lepastu kalau rasa lapar aku main tibai jee nak makan ape. sumbat sumbat sumbat.. padahal, lupa coach aku pesan takleh makan pukul 8malam dan keatas untuk jaga badan. hoi ! aku mengaku lah badan aku dah macam kingkong. dah tu apehal ? gelak laa gelak. hhaishh .. disebabkan ini, aku mengantuk dalam kelas tahap dewa tahu !

so pada idea aku yg bernas ni.. rasa macam nak pakai korset. nak beli korset lah.. kalau pakai korset, tak boleh tdo dalam kelas. lepastu, semangat sikit nak jaga badan. hewheww.. effektif kan. haha.. dah dah. ni rahsia okayyy ! tak payah jadi reporter kat orang lain. nanti aku femes, korang gak jeles kan. hahahahaa .. ape lah merepek nye ni. dah laa.. aku ni sebenarnya tengah merana nak siapkan slide presentation esok. kejap lagi kena berangan gak sikit sikit nak bercakap kat public kan. hihi .. wish me luck. bubyeeee ~
LIFE HAS NO REHEARSALS. ONLY PERFORMANCES.

No comments:

Post a Comment

mulut kepada hati