BEST VIEWED IN GOOGLE CHROME

20 April 2013

get ready !

assalamualaikum. hai haii. harap readers berkeadaan baik baik jee. hmm .. about topic today,
"the weird thing was, i usually log in to my dashboard and stuff, but but, i just don't blog. HAHA. so how's things working out man? errr. the usual for me, tired as always but still, i had my friends cheering me up ! exam's just around the corner. and crap, i haven't study a single thing. wooo, lazinesss disease is just too hard to handle. still had 30 more days to study before exam semester dua. GOD, help me. hmm.. this time i promised myself i won't fail my pengajian perniagaan again. god , please !"
okay, bermula hari ini..  memang tak lebih tak kurang 30 hari sahaja lagi untuk duduk dalam dewan peperiksaan. makanya, aku tak boleh lagi nak bagi muka dekat otak aku. beb, aku PERLU study untuk cover result semester satu aku haritu. memanggg tak senonoh keputusan haritu. please please.. aku kena struggle. iye, walaupun aku cakap macam yeeee je nak usaha lebih la bagai. but at least, aku cakap ni dapat motivate diri sendiri. kan ?

alright. so far sekarang.. aku plan nak buat jadual untuk had kan masa aku berlaman sosial. sial ? no .. berlaman sosial. hoi, aku bukan bersosial macam korang keluar malam lah merempit lah dating lah ape ape lah. eh jap, dating ? haaaaa.. jauh sangatlah kalau aku dating. tak mungkin. aku takde pakwe lahaii. haha.. so, itu adalah satu keistimewaan hidup aku. tak perlu berkongsi masa dengan sesiapa. pewittt !

seterusnya, aku akan berusaha sedayaaaaaaa upayaaaaa aku untuk follow schedule yang akan aku buat untuk manage masa aku sendiri. dan keperluan keperluan lain mungkin aku akan gadai laptop n handset kat mama. oi ! gilaaaaa ke ? memang tak ah aku nak buat macam ni. cukup tiga hari sasau kot. adoi.. ini lah masalah nye. aku terlalu ketagih untuk berlaman sosial. kenapa kenapa kenapaaaa ?! orang lain tak cacat pun kalau tak online kan ? aku pun tak tau la. doa jelah aku akan stabil lepas ni. aku berusaha okay ~~

langkah pertama membuat jadual waktu. dan langkah kedua follow jadual dan lain, aku akan menghadkan aktiviti lain. ini satu lagi masalah ! aktiviti lain ? wowwww.. terlalu banyak aktiviti lain untuk dihadkan. ntah laa macam mana. base on situation. okay, till then. aku nak pergi training ni.. i've not much time. mybe akan update entry lepas habis semester dua nanti. maksud aku bulan mei lah lepas exam ? hahaa.. bubyeee readers ! i will miss ya ;)

wish me luck.
It's time to begin, isn't it?

LIFE HAS NO REHEARSALS. ONLY PERFORMANCES.

1 comment:

  1. goodluck ! :D

    jom ke blog chenta : http://medicalchenta.blogspot.com/

    ReplyDelete

mulut kepada hati