BEST VIEWED IN GOOGLE CHROME

01 February 2012

oh my february !

hey awak, yea awak ! februari . sye bahagia awak cepat datang.
awak tau, januari cukup banyak bagi k0yak k0yak hati sye ni.
hmm.. terima kasih yea sebab datang. awak awak, t0long ajar sye jangan buat keputusan terburu buru yea. sye harap.. awak yang terbaik 0kay februari. t0long jangan kecewakan sye lagi. sye masih mentah dan sedang belajar.

dan lagi, im just d0ne t0 build up myself and change m0re t0 p0sitive.
have my 0wn life. tak perlu lah nak kesah pasal 0rang dah. stalk stalk bagaii. tak payah tak payah. biar stalker cari sye. nak masalah ? 0kay, sye b0leh bagi kalau nak. hmm.. lepas ni, tak payah ada sesape sangat lah kan. just follow the flow~

ni baca ni..

Pejam mata,
Beri ruang untuk diri sendiri. Disatu sudut, tutup lampu.
Menangislah semahu yang ada kalau itu adalah cara berkesan untuk dilepaskan segala yang tersirat walau tanpa ada yang sudi untuk disapukan setiap yang mengalir walau berbaldi turunnya air mata kita. Tapi bersyukurlah, air mata itu masih ada untuk jadi peneman untuk dilepaskan jalan yang berliku rabaknya.
Jangan diambil kisah dengan ranap jiwa kita kalau kita sedang berusaha bangun untuk pulihkan jiwa dan semangat yang hilang. Harus untuk belajar jadi kebal untuk kita tahan peluru-peluru yang tertembak semata untuk bunuh dan lemahkan jiwa kita. Dan seperti yang saya kata; BELAJAR UNTUK KEBAL adalah bermula dengan diri sendiri.


Tenang. Pelan-pelan. Semangat itu akan datang dengan sendirinya kalau kita telah mula kenal diri kita, mahu kita dan perlu kita. Sekali lagi, pelan-pelan ambil masa.

http://bicarasamaawan.blogspot.com/2012/01/tampal-tulisan-ini-didinding-pulihkan.html

guys.. 
wherever i am, i always find myself lo0king out the wind0w wishing 
that i was somewhere else. 
ahaa.. semangat baru. bulan baru. cerita baru. terima kasih kepada mereka mereka yang bersama sama sepanjang pr0ses pemulihan jiwa. kejap jee pun diam. hmm.. tak b0leh aa hidup em0 em0 ni. tak enj0y. n0w, im the str0nger then bef0re. thank y0u s0 much guys !
LIFE HAS NO REHEARSALS. ONLY PERFORMANCES.

No comments:

Post a Comment

mulut kepada hati